Pridal
poradňa

Amica 8265+
 Dobrý deň,
zakúpil som si seto box 8265+ a neviem ako mám naladiť aby mi cez box išlo naladiť cablového operátora ? Nejak sa omylom podarilo pri prvom spustení cez inštaláciu zapnúť automatickú inštaláciu ale satelitu 😕 . Hoc to nie je pripojené cez satelitný vstup ale klasický antény vstup, stále mi pri zobrazení staníc – dá: skupina všetky satelity . Neviem ako mám postupovať ? Pretože cez príručku inš. káblov. príjmu cez tlačidlo OK sa nedostanem do možnosti vyhľadať káblové programy !?! Pomohla by možnosť vrátiť to do výrobných nastavení, a ak áno ako mám nastaviť kód keď na ovládači seto boxu nie je tlačidlo 0 – nula ?!? Aj keď kód sú nuly

Dobrý deň.

Vojdite do menu/systém/Predvolené nastavenia a tam potvrďte položku vymazať všetky kanály (ak bude prijímač pýtať heslo tak ak ste PIN nemenili tak zadajte 0000 štyri nuly).

Potom vojdite do menu/inštalácia/inštalácia káblovej televízie.

Tam spustite automaticke ladenie káblovej TV. Ak by V8m prijímač nič nenaladil tak budete si  musieť  u Vášho káblového operátora zistiť parametre pre naladenie programov a naladiť programy ručným vyhľadávaním so zadaním týchto parametrov, postupne po jednej frekvencii.

Tu máte všeobecný návod pre prijímače AMIKO môže Vám pomôcť.